img (1).jpg

Cătălina T., adolescenta bătută cu bestialitate și umilită de ploieșteanul Robert Berechet (20 de ani) a povestit drama prin care a trecut.

Ieri, fata a împlinit 18 ani, iar episodul bătăii crunte a fost doar ultimul dintr-un lung șir de violențe care au început în urmă cu aproximativ două luni, când încă era minoră.

VIDEO: Imaginile terifiante ale agresiunii unei tinere de 17 ani, din Ploiești - Atenție, video cu impact emoțional puternic!

Mărturia victimei:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Avem împreună un an de zile, dar certurile şi bătăile au început de două luni. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă. M-a pus să îi pup mâinile" a declarat fata pentru observator.tv.

Tânăra a povestit că toate scandalurile porneau de la lipsa de droguri.

"Ultima oară m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio ţigară în casă şi a început să mă bată. Că el nu are ce să consume, că el nu are nimic şi toţi nervii i-au picat pe mine", a precizat tânăra pentru sursa citată.

Fata a reușit să scape din locuința agresorului când acesta a plecat la un magazin de cartier să-și ia o sticlă de băutură și s-a dus direct la Poliție.

Ulterior, tânărul a fost reținut și arestat preventiv pentru 30 de zile.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.