fbpx

img (1).jpg

Cătălina T., adolescenta bătută cu bestialitate și umilită de ploieșteanul Robert Berechet (20 de ani) a povestit drama prin care a trecut.

Ieri, fata a împlinit 18 ani, iar episodul bătăii crunte a fost doar ultimul dintr-un lung șir de violențe care au început în urmă cu aproximativ două luni, când încă era minoră.

VIDEO: Imaginile terifiante ale agresiunii unei tinere de 17 ani, din Ploiești - Atenție, video cu impact emoțional puternic!

Mărturia victimei:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Avem împreună un an de zile, dar certurile şi bătăile au început de două luni. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă. M-a pus să îi pup mâinile" a declarat fata pentru observator.tv.

Tânăra a povestit că toate scandalurile porneau de la lipsa de droguri.

"Ultima oară m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio ţigară în casă şi a început să mă bată. Că el nu are ce să consume, că el nu are nimic şi toţi nervii i-au picat pe mine", a precizat tânăra pentru sursa citată.

Fata a reușit să scape din locuința agresorului când acesta a plecat la un magazin de cartier să-și ia o sticlă de băutură și s-a dus direct la Poliție.

Ulterior, tânărul a fost reținut și arestat preventiv pentru 30 de zile.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg
PÂNĂ LA ÎNCHIDEREA URNELOR.
HAI LA VOT!