fbpx

WhatsApp Image 2018-11-29 at 20.42.54.jpeg

În plin sezon de iarnă, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești încă are corpuri neîncălzite. În ciuda frigului de afară, studenții sunt nevoiți să-l îndure și pe cel din facultate.

Bătălia a fost una crâncenă, iar temperaturile din UPG au câștigat, dar nu la o diferență normală. Fotografia a fost făcută în corpul I al facultății, locul cel mai friguros din incinta clădirii. Astfel, temperatura de afară măsura 3 grade celsius la orele prânzului, în timp ce, în Universitate, erau 16 grade celsius.

Specialiștii susțin că temperatura optimă într-o încăpere este de 22 de grade, iar dacă aceasta este sub 18-19 grade și ne înfofolim, riscul de a răci este unul crescut, fapt pentru care tot mai mulți studenți se îmbolnăvesc. Totodată, majoritatea caloriferelor sunt reci, iar situația nu pare să se îmbunătățească. Această problemă este semnalată de către studenți în fiecare an, însă conducerea nu ia atitudine.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De altfel, sunt și corpuri încălzite. De exemplu, corpul J, unde sălile sunt mai mici, iar caloriferele fac față frigului de afară. Nici căminele nu duc lipsă de căldură, a mărturisit o studentă din cadrul universității. Tot ea afirmă că ”sunt zile în care e foarte frig și zile în care e atât de cald, încât deschizi geamul”. 

Prognoza meteo pentru următoarea perioadă nu este una tocmai favorabilă, iar temperaturile negative deja și-au făcut simțite prezența. Așa că, studenții sunt nevoiți să se îmbrace mai gros, asta dacă nu, spre surprinderea tuturor, conducerea UPG va lua măsurile necesare.

WhatsApp Image 2018-11-29 at 20.42.54.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg