maxresdefault.jpg

Ceremoniile militare de Ziua Națională se vor încheia la Ploiești diseară, cu o retragere cu torțe a trupelor.

Anunțul Primăriei:

”De la ora 18.45, ploieștenii vor putea admira un moment inedit, respectiv o frumoasă ceremonie militară de retragere cu torțe, care se va desfășura de la esplanada Palatului Administrativ spre Bulevardul Republicii, până în zona monumentului domnitorului “Mihai Viteazul”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că parada militară a avut loc mai devreme ()11:30 decât ora anunțată de autorități (13:00), spre dezamăgirea a sute de ploieșteni care au băttu drumul degeaba până în centrul orașului. (Detalii aici)

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Atenție șoferi! Radar la ieșirea din Ploiești

Acțiunea polițiștilor se încadrează în campania pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente. Un echipaj al Poliției Rutiere dotat cu radar a fost văzut la ieșirea din Ploiești, pe strada...