fbpx

WhatsApp Image 2018-11-11 at 17.31.48.jpeg

La aproape 16 ore de la izbucnirea incendiului la un depozit de pe strada Mimiu din Ploiești, unde a ars o cantitate de peste 5.000 de tone de deșeuri, Garda de Mediu Prahova nu a luat nicio măsură.

Contactat de observatorulph.ro, comisarul șef al Gărzii de Mediu Prahova, Antonio Spânu, susține că până acum nu deține informații oficiale privind proprietarul depozitului și nici natura materialelor care au ars. Asta deși incendiul nu a fost stins nici în această dimineață (detalii AICI)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Nu știu ce a ars. Astăzi sper să obținem toate răspunsurile. Aseară am fost la fața locului la scurt timp după ce am aflat de declanșarea incendiului. Acolo nu este declarată nicio activitate cu impact de mediu ridicat, cum ar fi un depozit de materiale sau deșeuri, deci nu știu ce a ars. Am văzut că erau niște containere de plastic, dar nu știu ce conțineau.

Singurele persoane care ar fi putut să ne ofere informații erau doi paznici dintre care unul era la poliție și unul era prin zonă cu pompierii. Nu am găsit la fața locului niciun reprezentant al vreunei firme.

Nu știu nici acum cine este proprietarul pentru că nu am informații certe și nu aș vrea să fac speculații. Nu știu ce a ars acolo pentru că nu puteam intra în perimetru deoarece așa este protocolul impus de ISU în situații de acest tip.
Astăzi vom fi la fața locului și sperăm să obținem toate răspunsurile la aceste întrebări.”, a declarat șeful Gărzii de Mediu Prahova pentru observatorulph.ro.

Reamintim că astăzi vor fi date publicității și rezultatele analizelor de laborator prelevate de inspectorii APM Prahova de la locul incendiului, al cărui fum degajat a fost vizibil de la o distanță de peste 15 km.  (FOTO AICI)

VIDEO Imagini surprinse la scurt timp după izbucnirea incendiului. Fumul degajat a stârnit panică printre ploieștenii care locuiesc în cartierul Sud

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg