Colectarea selectivă – ce punem în pubelele albastre

0

Continuăm campania ”Observatorul Verde” cu etapa detaliilor despre cum colectăm selectiv.

Sortarea și colectarea deșeurilor sunt importante pentru reducerea impactului nostru asupra mediului înconjurător.

Deșeurile din hârtie și carton se colectează în pubelele albastre. Pentru optimizarea spațiului, se recomandă împaturirea acestor deșeuri înainte de debarasarea lor în pubele.

Tipuri de deșeuri care pot fi colectate în pubelele albastre: reviste, ziare, maculatură (caiete, coli de hârtie, plicuri, bonuri etc.), cutii de carton, cartoane de ouă, ambalaje de carton băuturi de tip tetrapak (acestea se colectează uscate), ambalaje de hartie și cutii de pizza care conțin resturi alimentare (în schimb, aceste ambalaje pot fi colectate alături de deșeurile reziduale), hârtie lucioasă de ambalat, șervețele de masă și prosoape de hârtie care conțin resturi alimentare (în schimb, aceste ambalaje pot fi colectate alături de deșeurile reziduale).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău