scoala_nichita_stanescu_d86f0.jpg

Ancheta profesoarei de Biologie, de la Școala „Nichita Stănescu“ din Ceptura, continuă. Echipele Inspectoratului Școlar Județean Prahova și ale Poliției verifică în continuare activitatea cadrului didactic filmat în timp ce le adresa unor elevi de clasa a VII-a o serie de invective. Părinții câtorva elevi de la unitatea didactică amintită ne-au mărturisit că ieșirea nervoasă a profesoarei nu este una accidentală.

Oamenii ne-au menționat faptul că încă de la începutul anului școlar, copiii lor vin acasă terorizați de comportamentul profesoarei. Unii părinți au luat decizia de a-și muta copiii la alte școli, alții susțin că au stat de vorbă cu directorul în vederea găsirii unei soluții. Însă în zadar.

Contactat telefonic, Constantin Pisău, inspectorul școlar general al ISJ Prahova, ne-a declarat că verificările continuă. „Momentan, nu avem un rezultat, o decizie luată. Ancheta continuă și vedem cum vom soluționa acest caz“, a completat inspectorul școlar.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vezi și ce a spus Ionuț Duță, liderul de sindicat „Școala Prahovei“

În șirul de „epitete“ lansat elevilor, profesoara îi numește, la un moment dat, „viermi“. Vezi IMAGINILE cu ieșirea nervoasă a profesoarei de Biologie.

Foto: scoalaceptura.wordpress.com

scoala_nichita_stanescu_af976.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg