scoala_bp_hasdeu_fcee7.jpeg

Numărul unităților de învățământ care au cursurile suspendate parțial sau integral crește de la o zi la alta. 47 de grădinițe și școli din mai multe județe Capitală au procesul educațional dat peste cap din cauza gripei și a virozelor, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educației și Cercetării.

Față de luni, când erau anunțate 32 de unități didactice preșuniversitare afectate de gripă și viroze respiratorii, marți, numărul acestora a crescut cu încă 15 școli și grădinițe. 

Conform centralizării Ministerului Educației, sunt închise integral unități de învățământ din județele Alba, Argeș, Neamț și Suceava (câte una), Giurgiu (două), Ilfov (2) iar parțial cursurile sunt suspendate la instituții didactice din Brăila (1), București (31), Cluj (2), Iași (2), Olt (1), Sibiu (1), Ilfov (1).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Peste 6.300 de elevi sunt afectați de suspendarea cursurilor din școlile și grădinițele amintite mai sus. Ministerul precizează că acest număr nu este echivalent cu cel al cazurilor raportate de copii cu gripă sau viroze respiratorii.

Foto cu caracter ilustrativ

scoala_bp_hasdeu_6f9c6.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg