AJOFM Prahova: Numere speciale de telefon pentru informații privind șomajul tehnic

Agenția Județeană pentru Ocuparea și Forței de Muncă (AJOFM) Prahova a pus la dispoziția angajatorilor numere speciale de telefon unde pot obține informații cu privire la șomajul tehnic.

Măsurile privind limitarea răspândirii coronavirusului, dar și cele luate pe perioada stării de urgență nu au rămas fără efecte, unul dintre ele fiind și trimiterea în șomaj tehnic a unor angajați.

O astfel de decizie a fost luată și în Prahova. Pentru a veni în sprijinul angajatorilor, având în vedere numărul mare de apeluri, pentru oferirea de informații într-un timp cât mai scurt și unui număr mai mare de persoane, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova a stabilit numerele de telefon la care cei interesați pot suna.

Astfel, potrivit AJOFM Prahova, se pot obține detalii cu privire la modalitatea de acordare a șomajului tehnic la 0244/571444, 0244/571333 și la 0735786221.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău