pasaj3.jpg

Un ploieștean a fost plăcut surprins în această dimineață să vadă în trafic polițiști de la rutieră care nu stăteau la ”pândă”, ci dirijau circulația în Bariera București unde se formează mereu ambuteiaje din cauza trecerilor de pietoni.

Mesajul cititorului:

”În această dimineață am plecat spre București în jurul orei 7:30. Spre deosebire de alte zile, când ieșirea spre DN 1 era un coșmar, lucrurile au stat cu totul diferit. Venind dinspre centru am constatat marcaje rutiere noi, relantisoare montate la rondul al doilea, unde aveau loc frecvent accidente cu victime pietoni și lipsa coloanei de mașini care începea de la Gara de Sud și se termina la UPG.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ei bine, după ce am coborât podul în Bariera București am constatat și motivul pentru care nu s-au mai format cozi. La ambele treceri de pietoni, de la Timken și Chimie, erau câte doi agenți de la poliția rutieră care asigurau fluidizarea circulației. Pietonii, care treceau non-stop, erau nevoiți să aștepte  semnalul agenților, iar noi, șoferii, ne mișcam cu talent :)

În alte zile, agenții erau la pândă cu radarul în zona Hipodromului, vânând șoferii grăbiți care pierdeau și 20 de minute să traverseze Bariea București. Aș vrea ca prin intermediul ziarului dumneavoastră să felicit atât autoritățile locale, cât și Poliția Rutieră Prahova pentru măsurile luate”. 


Auto-moto
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Andra Ilie

Trafic blocat pe DN 1, la intrare în București

Traficul este blocat complet pe DN1, în urma unui grav accident de circulaţie produs la intrarea în Bucureşti.  Două dintre cele trei benzi de circulaţie sunt blocate, coloana de maşini măsurând...

Auto-moto
  • Joi, 14 Iunie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1, la Băicoi

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs joi în jurul orei 11.40, pe DN1, în zona orașului Băicoi.  UPDATE: Potrivit IJP Prahova, accidentul s-a produs în zona...