pasaj3.jpg

Un ploieștean a fost plăcut surprins în această dimineață să vadă în trafic polițiști de la rutieră care nu stăteau la ”pândă”, ci dirijau circulația în Bariera București unde se formează mereu ambuteiaje din cauza trecerilor de pietoni.

Mesajul cititorului:

”În această dimineață am plecat spre București în jurul orei 7:30. Spre deosebire de alte zile, când ieșirea spre DN 1 era un coșmar, lucrurile au stat cu totul diferit. Venind dinspre centru am constatat marcaje rutiere noi, relantisoare montate la rondul al doilea, unde aveau loc frecvent accidente cu victime pietoni și lipsa coloanei de mașini care începea de la Gara de Sud și se termina la UPG.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ei bine, după ce am coborât podul în Bariera București am constatat și motivul pentru care nu s-au mai format cozi. La ambele treceri de pietoni, de la Timken și Chimie, erau câte doi agenți de la poliția rutieră care asigurau fluidizarea circulației. Pietonii, care treceau non-stop, erau nevoiți să aștepte  semnalul agenților, iar noi, șoferii, ne mișcam cu talent :)

În alte zile, agenții erau la pândă cu radarul în zona Hipodromului, vânând șoferii grăbiți care pierdeau și 20 de minute să traverseze Bariea București. Aș vrea ca prin intermediul ziarului dumneavoastră să felicit atât autoritățile locale, cât și Poliția Rutieră Prahova pentru măsurile luate”. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.