Cum și-a bătut joc Ministerul Transporturilor de sutele de șoferi blocați pe DN 1, la Nistorești. Martor: ”Au deblocat drumul cu sapa și lopata!” VIDEO

1

Câteva sute de șoferi au fost blocați vineri, pe DN 1, după o viitură produsă în zona Nistorești, timp de două ore. Drumarii au intervenit pentru îndepărtarea aluviunilor cu sapa și lopata! Un cititor a surprins cu telefonul ”operațiunea” de deblocare  a celui mai circulat drum din țară în weekend. VIDEO la finalul articolului.

După o ploaie torențială, pe DN 1, la Nistorești, viitura de pe versanți a adus aluviuni, pietre și crengi. Traficul rutier a fost blocat pe sensul spre Brașov mai bine de două ore.

După ce coloana de mașini, care s-a întins pe câțiva kilometri s-a pus în mișcare, un cititor a surprins într-o filmare metoda primitivă de deblocare a drumului național de către doi muncitori ai CNAIR dotați cu lopată și sapă!

”Priviți cum intervine Ministerul Transporturilor în caz de urgență. Doi muncitori, unul cu o sapă, altul cu o lopată au deblocat DN 1, după viitura de la Nistorești. Noi, proștii plătitori de taxe și impozite, am stat blocați în coloană două ore. N-am nimic cu bieții muncitori, ci cu nemernicii de la București, care își bat joc de noi!” a fost mesajul cititorului indignat de modul în care a acționat CNAIR pentru deblocarea DN 1.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Pai, cu ce voiati, cu excavatorul si buldozerul, sa ia si asfaltul? Platitorii de taxe si impozite destepti au inteles si au asteptat. Te-ai trezit tu, un prost, sa faci taraboi. Cat despre cei de la Bucuresti, voi i-ati votat, voi sa-i suportati!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău