Ploaie torențială pe Autostrada A3 București – Ploiești. Risc de acvaplanare

Centrul Infotrafic a anunțat, miercuri, că pe Autostrada A3 București – Ploiești este semnalată ploaie torențială, iar vizibilitatea este scăzută, existând risc de acvaplanare. IGPR a lansat și un set de recomandări pentru conducătorii auto.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat, miercuri, că pe întreg tronsonul Autostrăzii A3 București – Ploiești este semnalată ploaie torențială, vizibilitatea fiind scăzută.

În zona kilometrului 34,  potrivit Centrului Infotrafic, există riscul de acvaplanare. Valorile de trafic sunt intense iar la intrarea în capitală se circulă în coloană.

„Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu foarte mare atenție și cu viteză deosebit de redusă, să folosească luminile de întâlnire, iar fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere”, recomandă Centrul Infotrafic.

Foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău