u5UhDoo_d3e59.jpg

Accident rutier pe drumul comunal 77 care leagă localitățile Baba Ana de Cireșanu. În urma evenimentului rutier, o tânără a ajuns la spital.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Prahova, o conducătoare auto, în vârstă de 22 de ani, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism pe DC77, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe plafon.

Femeia a fost transportată la spital. Șoferița nu consumase băuturi alcoolice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauza producerii evenimentului rutier.

Foto cu caracter ilustrativ

u5UhDoo_a5923.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg