fbpx

282fc75c-d9ca-4b0f-aba0-fc9b26ba52af.jpg

Procesul lui Ionuț Simion, prahoveanul din Lipănești, are o primă sentință, dată de Tribunalul Prahova. În 2017 acesta lovise cu mașina un polițist, în localitatea Zamfira.

Ultima oară se afla la volanul unui autoturism cu numere de Harghita, pe DN1A, când politistii l-au oprit în trafic. În momentul în care i-au solicitat să mute mașina în afara părții carosabile, oamenii legii l-au recunoscut pe vechiul lor client.

Abia trecut de 30 de ani, Simion nu era la prima infractiune, fiind condamnat de mai multe ori pentru conducere fără permis. Se temea de un nou dosar, spun anchetatorii, așa că a fugit de la locul accidentului, lovindu-l pe polițistul aflat pe carosabil. Acesta a fost luat pe capotă, de unde a căzut. Din fericire pentru el a scăpat cu viață, fiind internat pentru doar două zile. Gravitatea faptei a rămas, așa că polițiștii s-au mobilizat să îl caute.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii l-au găsit câteva zile mai târziu și l-au acuzat de tentativă de omor, ultraj și conducere fără permis. Tribunalul Prahova a dat o sentință de 13 ani și două luni de detenție și plata a 20.000 de lei - daune pentru polițist,  sentința pronunțată nefiind definitivă.

Vă reamintim că ultimul caz similar a avut ca victimă o polițistă locală din Ploiești, procurorul de caz luând decizia ca suspectul să fie cercetat sub control judiciar, nefiind considerat pericol social.

foto protv 2017

282fc75c-d9ca-4b0f-aba0-fc9b26ba52af.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook