trafic_valea_prahovei_111_99634800.jpg

Iarna a venit în zonele de munte din Prahova, unde ninge și în această dimineață.

Șoferii s-au obișnuit deja cu decorul hibernal pe DN 1, zona Bușteni - Sinaia, respectiv DN1A - zona Cheia, unde se circulă în condiții de iarnă, fără însă ca zăpada să se fi depus pe carosabil într-un strat consistent.

Vremea va continua să se răcească, la Ploiești fiind așteptate maxime de 4-5 grade și minime de -4 grade.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Duminică, 16 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Starea drumurilor din Prahova, duminică dimineața

Se putea și mai rău, spun șoferii, care până la urmă au avut noroc cu transformarea ninsorii în ploaie, ceea ce a făcut ca drumurile să devină practicabile în cea mai mare parte a județului Prahova. Sunt...

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Drumul către cotă, închis circulației

Codul portocaliu de ninsori din zona montană a județului Prahova a dus la închiderea temporară a drumului către Cota 1400. Astfel, potrivit IJP Prahova, în această dimineață s-a închis temporar DC...