Primarul din Brebu: cine s-a opus plecării mele în SUA are o mentalitate comunistă

0
primar brebu

primar brebu

“Cei care au fîcut comentarii nefondate, de-a dreptul scabroase au mentalitate retrograda, comunista. Cei care se opun, au gândire comunista”. Așa i-a caracterizat primarul comunei Brebu, Adrian Ungureanu, pe cei care au considerat că vizita de lucru în Las Vegas și Miami, pe bani de la bugetul local, nu este oportună. În urma scandalului declanșat în presă, Ungureanu a anunțat, joi, în timpul unei conferințe de presă că nu va renunța la schimbul de experiență cu administrația publică americană.

Ca să fie circul complet, Ungureanu a declarat, într-un mod cât se poate de serios, că în proporție de 95% nu va pleca în America, dar că exista posibilitatea să onoreze invitația …5%.

Primarul din Brebu s-a răzgândit. Nu mai pleacă în SUA

“Astăzi, dacă mă întrebați, vă spun că nu mai plec. În proporție de 95% sunt hotărât să nu mai plec. Mâine există posibilitatea să mă răzgândesc. Mai am să vă comunic ce decizie am luat” a declarat Ungureanu. Această afirmație a făcut-o tot în timpul conferinței de presă, la puțin timp după ce anunțase că deja înștiințase Societatea pentru Administrație Publică, cea care organizează deplasarea în SUA, că delegația de la Brebu nu va mai participa.
Contactat telefonic, Ionuț Iuria, reprezentantul SAP, a confirmat că edilul din Brebu a contramandat plecarea.

Primăria Brebu pleacă în SUA. Se vizitează Las Vegas, Miami, Orlando și Florida

Ce face primarul din Brebu cu banii alocați pentru Las Vegas

Adrian Ungureanu a explicat că cei 45.000 de lei alocați încă din luna februarie pentru Las Vegas și Miami vor fi cheltuiți pentru plata unor cursuri la Băile Felix unde vor fi trimiși la specializare angajați ai Primăriei Brebu.
“Nu mă duceam la plaja la Miami, nu mă duceam la păcănele în Las Vegas, mă duceam sa văd cum funcționează adminsitrația de acolo. Cu 45.000 de lei nu pot să fac nimic și oricum era o sumă maximă pe care am rezervat-o pentru această deplasare. Este foarte posibil ca totul să fi costat mult mai puțin. Acum, dacă nu mai plec eu, trimit personalul la specializare la Băile Felix”, a spus Ungureanu.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău