Scandalul din Primăria Ploiești ia amploare. Directorul Direcției Economice, Nicoleta Crăciunoiu, acuzat public printr-un comunicat de presă, că blochează activitatea instituției, a reacționat.

Tensiunile dintre executiv și directorul economic au fost făcute publice astăzi, printr-un comunicat de presă al Primăriei Ploiești, care poate fi lecturat integral aici:
SCANDAL ÎN PRIMĂRIA PLOIEŞTI. GANEA ACUZĂ DIRECŢIA ECONOMICĂ

În document se precizează că, din cauza refuzului la plată, "societatea care se ocupa de deratizare şi dezinsectie in municipiul Ploiesti sa nu-si mai poata desfasura activitatea din cauza unor aspecte semnalate de conducerea directiei economice. Acest lucru poate pune in pericol sanatatea populatiei, avand in vedere sezonul de primavara care va aduce inmultirea tantarilor, a capuselor si a rozatoarelor.

De asemenea, din cauza unor aspecte semnalate de  directia economica, care nu a acordat viza CFPP, nu se pot reliza lucrări de marcaje in Ploiesti si nu se poate asigura serviciul de mentenanta al sistemului de semaforizare".

Directorul vizat de acuzații, Nicoleta Crăciunoiu, susține că nu va da viza de control financiat, chiar dacă este amenințată sau șantajată!  „Nu știam de acest comunicat și vă mulțumesc că m-ați anunțat. Nu vă pot spune acum tot ce mi se întâmplă, dar nu voi da în continuare viza CFPP indiferent că sunt amenințată sau șantajată. O să vă explic mâine totul, pentru că trebuie să mă apăr, e dreptul meu.”, a declarat directorul economic al Primăriei Ploiești  pentru max-media.ro.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.