Scandalul din Primăria Ploiești ia amploare. Directorul Direcției Economice, Nicoleta Crăciunoiu, acuzat public printr-un comunicat de presă, că blochează activitatea instituției, a reacționat.

Tensiunile dintre executiv și directorul economic au fost făcute publice astăzi, printr-un comunicat de presă al Primăriei Ploiești, care poate fi lecturat integral aici:
SCANDAL ÎN PRIMĂRIA PLOIEŞTI. GANEA ACUZĂ DIRECŢIA ECONOMICĂ

În document se precizează că, din cauza refuzului la plată, "societatea care se ocupa de deratizare şi dezinsectie in municipiul Ploiesti sa nu-si mai poata desfasura activitatea din cauza unor aspecte semnalate de conducerea directiei economice. Acest lucru poate pune in pericol sanatatea populatiei, avand in vedere sezonul de primavara care va aduce inmultirea tantarilor, a capuselor si a rozatoarelor.

De asemenea, din cauza unor aspecte semnalate de  directia economica, care nu a acordat viza CFPP, nu se pot reliza lucrări de marcaje in Ploiesti si nu se poate asigura serviciul de mentenanta al sistemului de semaforizare".

Directorul vizat de acuzații, Nicoleta Crăciunoiu, susține că nu va da viza de control financiat, chiar dacă este amenințată sau șantajată!  „Nu știam de acest comunicat și vă mulțumesc că m-ați anunțat. Nu vă pot spune acum tot ce mi se întâmplă, dar nu voi da în continuare viza CFPP indiferent că sunt amenințată sau șantajată. O să vă explic mâine totul, pentru că trebuie să mă apăr, e dreptul meu.”, a declarat directorul economic al Primăriei Ploiești  pentru max-media.ro.