Scandal în Primăria Ploiești. Pentru că angajații Direcției Economice refuză să semneze documentele de plată pentru mai multe lucrări de investiții și servicii prestate de diverși operatori, viceprimarul Cristian Ganea a convocat membrii Consiliului Local într-o ședință.

Comunicatul Primăriei Ploiești care dezvăluie tensiunile dintre conducere și Direcția Economică:

"Viceprimarul cu atributii de primar, domnul Cristian Mihai Ganea, a  chemat directorii din primarie  si din institutiile subordonate Consiliului Local pentru a debloca situatiile create  prin neplata unor facturi catre unii operatori economici.

Astfel, au fost discutate contractul cu Coral, contractul cu Apa Nova, acordul cadru cu Industrie Mica , contractul cu STS,  platile catre constructorii care lucreaza la proiectele cu finantare europeana, dar si situatia personalului pentru mentenata in scoli detasati la SGU.

In momentul de fata suntem in situatia in care societatea care se ocupa de deratizare şi dezinsectie in municipiul Ploiesti sa nu-si mai poata desfasura activitatea din cauza unor aspecte semnalate de conducerea directiei economice. Acest lucru poate pune in pericol sanatatea populatiei, avand in vedere sezonul de primavara care va aduce inmultirea tantarilor, a capuselor si a rozatoarelor.

De asemenea, din cauza unor aspecte semnalate de  directia economica, care nu a acordat viza CFPP, nu se pot reliza lucrări de marcaje in Ploiesti si nu se poate asigura serviciul de mentenanta al sistemului de semaforizare.

Fara aceasta viza, ordonatorul principal de credite, primarul in speta viceprimarul cu atributii de primar, nu poate semna facturile sau le poate semna pe propria raspundere cu eventuale implicatii penale.

Prin urmare, viceprimarul cu atributii de primar, domnul Cristian Mihai Ganea, a convocat membrii Consiliului Local intr-o sedinta de lucru maine, ora 13.00, la sediul primariei, pentru gasirea unor  solutii de deblocare a acestor situatii tensionate".


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.