curtea de conturi prahova spitalul judetean ploiesti

O comisie specială va analiza la Spitalul Județean Ploiești cazul semnalat de Curtea de Conturi Prahova, cu privire la amenda în valoare de 80.000 lei dată de ANRMAT, pe motiv că nu au fost respectate procedurile privind scoaterea la licitație a unor lucrări de reparație. Curtea de Conturi a semnalat că sancțiunea trebuie să fie recuperată de spital de la persoanele care se fac vinovate de nerespectarea procedurilor de licitație.

Potrivit raportului Curții de Conturi, Spitalul Județean Ploiești a plătit, în 2013, o amendă în valoare de 80.000 de lei, pe motiv că pentru o serie de lucrări nu au fost respectate procedurile de licitație.

Citește și: Nereguli grave la Spitalul Judeţean! Raportul Curţii de Conturi

În raportul Curții de Conturi Prahova se arată că „ În timpul misiunii de audit s-a constatat că în anul 2013, Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a plătit de la art. bug.20.30.30 suma de 80.000 lei reprezentând contravaloarea unei sancţiuni contravenţionale emise de Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice, ordonatorul de credite neangajand ulterior răspunderea patrimonială a persoanelor vinovate, în vederea recuperării sumei”.

 

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...