Câți dintre angajații Prefecturii Prahova s-au vaccinat până în prezent

0

Observatorul Prahovean a solicitat informații cu privire la gradul de vaccinare al angajaților din mai multe instituții publice din Prahova. Astăzi vă prezentăm situația transmisă de Prefectura Prahova urmând ca, în zilele următoare, să publicăm date concrete și despre angajații din Poliția Prahova, Inspectoratul Școlar Județean, dar și Consiliul Județean Prahova.

„În urma solicitării dumneavoastră, înregistrată la instituția noastră cu nr. 15609/RIPb 22/06.10.2021, prin care, conform Legii nr. 544/2001, privind liberul acces la informațiile de interes public, cu modificările și completările ulterioare, solicitați să vă transmitem câte persoane au fost imunizate cu ambele doze de vaccin la nivelul instituției noastre,

Vă comunicăm următoarele:

Din totalul de 84 de angajați ai instituției au fost imunizate cu ambele doze de vaccin un număr de 66 de persoane.

Totodată vă informăm că, până la aceasta dată, un număr de 22 de persoane și-au manifestat opțiunea de a se vaccina cu cea de a treia doză.” precizează Prefectura Prahova în răspunsul trimis.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău