Elevii navetiști din Prahova care învață la școlile din Ploiești vor circula gratuit în mijloacele de transport TCE. Tonetele de unde pot fi ridicate abonamentele

0

Anul școlar 2021 – 2022 a venit și cu o veste bună pentru elevii din Prahova care învață în școlile din Ploiești. Aceștia vor putea circula gratuit în mijloacele de transport TCE, facilitate acordată și elevilor cu domiciliul în Ploiești.

Dacă până acum beneficiau de gratuitate în mijloacele de transport TCE numai elevii care aveau domiciliul în Ploiești, această facilitate este acordată, în anul școlar 2021 – 2022, și pentru ceilalți elevi din Prahova care învață în școlile din municipiu.

Elevii beneficiază, astfel, de abonamente nominale gratuite 100% pentru mijloacele de transport în comun TCE.

„Gratuitatea pentru elevi în mijloacele de transport TCE se acordă indiferent de domiciliu, condiția fiind să frecventeze școlile din Ploiești.

Deja au început să fie solicitate abonamente. Cei interesați se pot adresa la casieria de la sediul TCE, de pe strada Găgeni, sau la tonetele TCE situate pe Armoniei sau la Podul Înalt”, a precizat Nicolae Alexandri, directorul TCE Ploiești.

Eliberarea abonamentelor gratuite pentru toți elevii din Ploiești și din alte localități din Prahova se face în baza carnetului de elev în original, vizat pe anul în curs sau a tabelului transmis de către unitățile de învățământ, se mai precizează în anunțul postat pe site-ul TCE.

Pentru eliberarea abonamentelor din luna octombrie este necesar carnetul de elev, document vizat și completat pentru anul școlar 2021 – 2022, iar pentru clasa pregătitoare – adeverință completată de unitatea de învățământ.

Observatorulph.ro a solicitat clarificări de la Consiliul Județean Prahova, dar și de la Inspectoratul Școlar Prahova cu privire la procedura de decontare a sumelor pentru transportul rutier județean al elevilor, având în vedere numeroasele sesizări din partea părinților.

Citește și: Consiliul Județean Prahova: Elevii navetiști beneficiază de transport gratuit decontat din bugetul Ministerului Educației, prin unitățile de învățământ unde sunt școlarizați

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău