Cât vor costa estimativ două pasarele și un pod peste pârâul Dâmbu

1

Primăria Ploiești a anunțat organizarea a trei achiziții directe pentru efectuarea proiectării și a execuției lucrărilor pentru realizarea a două pasarele și a unui pod peste pârâul Dâmbu din Ploiești. Valoarea estimativă pentru cele trei obiective este de aproape 600.000 de lei fără TVA.

Pentru pasarela peste pârâul Dâmbu din dreptul străzii Neajlov valoarea estimativă este de 183.200 lei fără TVA, pentru podul peste pârâul Dâmbu din zona străzii Muzelor – 257.000 de lei fără TVA, în timp ce pentru pasarela peste pârâul Dâmbu în dreptul străzii Cometului – 159.000 de lei fără TVA.

Podul peste pârâul Dâmbu din zona străzii Muzelor ar urma să fie realizat cu structură din elemente prefabricate de beton. Acesta ar urma să aibă o lungime de 10 m și lățimea de 4 m.

În ceea ce privește pasarela peste pârâul Dâmbu, din zona străzii Neajlov, aceasta ar urma să fie realizată din structură mecanică și va avea o lungime de 17 m și lățimea de 1,5 m. Pasarela va avea balustradă cu o înălțime de 1,2 m, realizată din țeavă rectangulară.

Detaliile tehnice și oferta financiară vor fi postate pe noul SEAP până la data de 17 septembrie, ora 12.00.

Expertizele tehnice efectuate în 2017 au atestat că aceste obiective nu mai prezintă siguranță în exploatare. La finele anului 2020, municipalitatea ploieșteană a luat decizia de închidere a circulației pietonale pe cele două pasarele peste pârâul Dâmbu.

1 COMENTARIU

  1. Si ma intreb cum de a fost evaluata refacerea Pasajului pietonal din centru la 500.000 lei ?!? Aici e vorba, totusi, despre 2 pasarele si 1 pod, nu borduri, gresie si lavabila…

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău