FOTO: La Sinaia trotuarele se spală cu detergent, la Ploiești nu se mai văd de gunoaie

2

În timp ce ploieștenii dau foc la gunoi sau protestează în stradă, disperați de focarele de infecție din oraș, la Sinaia se spală cu detergent trotuarele, mobilierul urban și locurile de joacă. Comparație FOTO la finalul textului.

Sinaia arată ca o stațiune din Austria

Noaptea trecută, ca să nu încurce traficul rutier și să creeze disconfort cetețenilor, angajații Primăriei Sinaia au ieșit pe străzi pentru o amplă acțiune de curățenie și igienizare a domeniului public.

Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, a postat pe Facebook imagini de la acțiune însoțite de următorul mesaj: ”Ora 04 dimineața . Echipa noastră de la Sinaia Forever curăță mobilierul urban, fântânile arteziene, locurile de joacă pentru a păstra un oraș fresh”. Postarea a generat peste 700 de aprecieri și aproape 100 de mesaje pozitive la adresa conducerii Primăriei Sinaia.

De curățenia orașului Sinaia se ocupă Sinaia Forever SRL, o societate comercială cu capital public înfiinţată în anul 2010 de Consiliul Local Sinaia şi SC Transport Urban Sinaia SRL, echivalentul SGU la Ploiești.

La Ploiești jegul a atins cote alarmante
Dacă la Sinaia cuvântul de ordine este curățenia, la Ploiești este dezastru. Mormanele de gunoi tronează pe trotuare, spații verzi, între blocuri, la colț de stradă, peste tot! Disperați că trebuie să îndure mizeria și mirosul insuportabil, unii ploieșteni au trecut la gesturi disperate, incendiind gunoiul.

Detalii aici: FOTO-VIDEO: Pericol într-o parcare din Ploiești, după ce gunoiul dintre blocuri a fost incendiat. Proprietarii au mutat mașinile

În această situație s-a ajuns din cauza conflictului dintre operator și primărie, deși la scurt timp după preluarea mandatului, Andrei Volosevici reușise să recâștige respectul ploieștenilor tocmai printr-o campanie de curățenie generală în care au fost implicați angajații Rosal și SGU (detalii și foto aici: A început marea curățenie din Ploiești. ”Acum de ce se poate?)
FOTO: La Sinaia se curăță frecvent mobilierul urban, fântânile arteziene și locurile de joacă
De luni bune, Ploieștiul a fost ”îngropat” în gunoi:
 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. Sunteti rau intentionati ! Nu ati inteles ca in ultima perioada in Ploiesti nu mai conteaza ca suntem ingropati in gunoaie, ca nu mai exista rosu la semafor ptr anumiti “cocalari” care te sfideaza zi de zi cand tu stai la stop pe rosu, iei trec fara probleme. In schimb….problema cea mai mare este….echipa de fotbal !
    ACS Petrolul 52 nu vrea sa predea “jucaria” la Primarie si dom primar e suparat foc. Nu are Vivian de lucru si…sufera !
    P.S Speram duminica la ora 13.45 sa-i mai dam un motiv de suparare, victorie la Tg. Jiu. Hai Petrolul !!!!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău