Unul din zece polițiști locali de la Ordine Publică din Ploiești sunt scutiți medical pentru orele de noapte. Primarul a făcut plângere

0

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a anunțat că zece polițiști locali de la Ordine Publică, adică 10% din efective, au documente medicale prin care sunt scutiți de turele de noapte. Edilul a solicitat verificarea de către Casa de Asigurări de Sănătate a documentelor respective, emise de diverse cabinete și clinici medicale.

Actele de vandalism care au avut loc în ultimele zile la Ploiești a scos la iveală și o situație la Poliția Locală. Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a anunțat că a solicitat verificarea adeverințelor medicale în baza cărora unii polițiști locali de la ordine publică sunt scutiți de la anumite activități, în special pe timpul nopții.

Citește și: Acte de vandalism în Parcul Mihai Viteazul din Ploiești. Un foișor a fost răsturnat, iar pe mai multe străzi au apărut coșuri de gunoi rupte – foto

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a susținut că 10% dintre polițiștii locali, în baza adeverințelor medicale nu pot lucra la schimburile II și III, cei mai mulți dintre ei având probleme de tensiune.

„Toate aceste documente sunt emise de către societăți comerciale care desfășoară activități medicale, de către cabinete medicale și, cu tot respectul pentru meseria fiecăruia, pentru că nu am dreptul și nu am putea vreunul dintre noi să contestăm lucrurile astea, trebuie făcută o verificare. La fel avem aceeași situație la nivel de Dispecerat. Este un domn care poate lucra doar ziua. Noaptea nu. Are act medical în sensul ăsta”, a susținut Andrei Volosevici.

Demersul primarului Volosevici vine după ce în oraș s-au petrecut zilele trecute mai multe acte de vandalism.

Citește și Primăria Ploiești a depus plângere penală pentru actele de vandalism din oraș și a solicitat notă explicativă de la Poliția Locală

Acesta le-a cerut note explicative atât șefului Serviciului Ordine Publică, cât și celor patru șefi de birou și a anunțat că va sesiza Comisia de disciplină.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău