Acte de vandalism în Parcul Mihai Viteazul din Ploiești. Un foișor a fost răsturnat, iar pe mai multe străzi au apărut coșuri de gunoi rupte – foto

1

După ce în noaptea de vineri spre sâmbătă pe mai multe străzi au apărut coșuri de gunoi rupte, în această dimineață un foișor care era amplasat în Parcul Mihai Viteazul a fost găsit răsturnat.

„În aceasta dimineață, Parcul Mihai Viteazul. O fi de la vânt, o fi levitație? Clar cineva o face intenționat. La fel coșuri stradale… Voi ce părere aveți?”, a scris consilierul local Aurelian Tudor, care a postat imaginile pe pagina de Facebook.

Tot în ultima săptămână, angajații SGU Ploiești au descoperit o serie de bănci rupte, semn că bunul simț nu se împacă bine cu anumite persoane.

Rămâne de văzut dacă persoanele vinovate vor fi depistate, în baza imaginilor surprinse cu ajutorul camerelor video.

Sursă foto – Facebook – Aurelian Tudor, consilier local

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău