Când vor ajunge primele trolee noi la Ploiești. Anunțul primarului Andrei Volosevici

3

Primăria Ploiești urmează să achiziționeze 20 de tramvaie, 20 de trolee și 9 autobuze electrice. Proiectul a fost demarat încă din mandatul trecut și ar putea să se se concretizeze, cel puțin la capitolul trolee noi, în perioada aprilie – iulie 2021.

În mandatul trecut, în 2020, Primăria Ploiești anunța posibilitatea ca la Ploiești să ajungă 20 de troleibuze noi Solaris. Acestea au o capacitate de transport de minim 70 pasageri, din care 30 de locuri pe scaun.

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a precizat, în timpul ședinței Consiliului Local, că noile trolee ar urma să ajungă la Ploiești în intervalul aprilie – iulie 2021.

„Vă pot informa de asemenea că am reușit, este și meritul Dvs, al celor din Consiliul Local anterior, și informația este că, la nivelul, materialului rulant, troleele acestea vor fi achiziționate și aduse undeva între aprilie – iulie 2021… Probabil vom beneficia foarte rapid de lucrul ăsta”, a anunțat Andrei Volosevici, primarul municipiului Ploiești.

La această oră, la nivelul municipiului sunt funcționale 16 trolee. Dacă proiectul de achiziție se va finaliza, conducerea TCE Ploiești a anunțat că din acest total numai șase vor rămâne în funcțiune.

„Primul lot de trolee ar urma să sosească la Ploiești, după toate estimările, în luna aprilie. Bineînțeles, achiziția de mijloace noi de transport reprezintă nu doar un grad ridicat de confort pentru călători, ci și o economie pentru societatea de transport, la capitolul cheltuieli cu piesele de schimb. În prezent, noi aveam funcționale 16 trolee, din care vom mai păstra 6, restul urmând să fie casate după ce noile trolee vor ajunge la Ploiești”, a precizat Nicolae Alexandri, directorul TCE Ploiești.

Citește și: Cum arată troleibuzele noi care vor ajunge la Ploiești. FOTO

Foto cu caracter ilustrativ – Observatorulbv.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

3 COMENTARII

  1. Sictir!pe traseul 4 si 104 cand schimbați mașinile????
    Va bateti joc!
    Cati bani mai furati?
    La cati plătim pt un bilet si la ce condiții de transport oferiți ar trebui sa circulam fara bilet!
    Dar nu va intereseaza….circulati cu mașinile primariei!

  2. Este bine ca se achizitioneaza trolee noi . Speram cat mai repede si tramvaie. Cred insa ca trebuie sa avem pretentii la conditii bune de transport in comun si atunci cand toti calatorii vor composta biletul platit la pretul real, pensionarii vor avea cel mult 20 de calatorii gratuite subventionate ( cum era odata) iar autobuzele nu vor mai fi deteriorate de unii cetateni certati cu legea si cu bunul simt. Nu este numai TCE de vina pentru situatia actuala a transportului in comun din Ploiesti.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău