Ce spune Serviciul de Gospodărire Urbană Ploiești despre locul de joacă deteriorat din Parcul „Mihai Viteazul“. Spații de joacă, dezafectate în 2019

0
main_spatii_ef770.JPG

main_spatii_ef770.JPG

Mai mulți părinți au avut surpriza neplăcută, în ultima vreme, să constate că locul de joacă din Parcul „Mihai Viteazul”, din zona Republicii, s-a transformat într-un adevărat pericol. Vopsea scorojită, lemne rupte sau scânduri lipsă sunt doar câteva dintre cele constatate, prezentate și de noi în ACEST ARTICOL. SGU Ploiești a precizat că totul este „opera“ vandalilor și urmează să ia măsuri pentru remedierea problemei.

Într-un răspuns trimis redacției noastre, Serviciul de Gospodărire Urbană face următoarele precizări:

„Vechiul loc de joacă din incinta Parcului Mihai Viteazul a fost dezafectat, în locul acestuia fiind amenajat (prin sponsorizare), de către municipalitate, un loc de joacă nou. Din păcate, obiectele de joacă au fost vandalizate la scurt timp după deschiderea acestuia.

Personalul serviciului de profil a identificat obiectul de joacă cu probleme, urmând ca remedierea situației să se realizeze, în cursul zilei de azi (n.r. 25 februarie).

Societatea noastră nu are în atribuții asigurarea pazei/supravegherea locurilor de joacă. Totodată, vă aducem la cunoștință că, potrivit atribuțiilor, societatea noastră efectuează numai reparații ale obiectelor de joacă, achiziția de obiecte de joacă noi fiind încadrată la capitolul investiții, demers realizat de către municipalitate, prin direcția de profil. Așadar, mai multe detalii cu privire la amenajarea locului de joacă, menționat mai sus, le puteți afla de la reprezentanții municipalității”.

Vă reamintim că în 2019, mai multe locuri de joacă din Ploiești au fost dezafectate/desființate.

„Prin natura contractului de gestiune, SGU Ploiești SRL pune în aplicare deciziile municipalității, una dintre acestea fiind și cea a dezafectării/desființării locurilor de joacă de pe teritoriul municipiului.

Acestea se realizează în mod etapizat. Zone (cartiere/străzi) cu locuri de joacă dezafectate: Pictor Rosenthal, Parc Andrei Mureșanu (lângă biserică), Găgeni -Polux, Grindului, Cibinului (stație TCE), McDonald’s Nord, Lacul Bâlea, Arhip Nicolae, Someș, Sala Sporturilor (zona Turn Parașutism), Griviței, Triumfului, Cartier Bereasca, Petrochimiștilor, Libelulei, Industriei, Cameliei (zona bisericii)”, se mai arată.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău