Locul de joacă din Parcul „Mihai Viteazul“ din Ploiești se transformă într-unul de „aventură extremă“ FOTO

0
WhatsApp_Image_2020-02-21_at_16.15.26_22a37.jpeg

WhatsApp_Image_2020-02-21_at_16.15.26_22a37.jpeg

Deși este unul dintre locurile preferate de părinți și copii pentru joaca în aer liber, parcul destinat celor mici, din zona Republicii din Ploiești, se deteriorează pe zi ce trece. Părinții se văd nevoiți să-și supravegheze îndeaproape odraslele pentru a evita pericolul de la locul de distracție.

Mobilierul de la locul de joacă din Parcul „Mihai Viteazul“ este deteriorat. Pe alocuri, la unul dintre toboganele de aici, părinții au sesizat că accesul la tub este ca un traseu de aventură extremă. Și asta pentru că scândurile au dispărut, rămânând doar scheletul metalic.

Oamenii nu înțeleg de ce autoritățile nu iau măsuri pentru că problemele privind deteriorarea mobilierului din acest loc de joacă nu au apărut de pe-o zi pe alta, iar vremea a permis efectuarea unor lucrări de reparații. În plus, adulții susțin că dacă zona ar fi prevăzută cu monitorizare video sau polițiștii locali ar patrula mai des pe acolo, astfel de situații ar putea fi preîntâmpinate.

Nu este singurul loc de joacă cu probleme din Ploiești, iar părinții speră ca autoritățile să găsească, în acest an, timpul și fondurile necesare pentru a transforma astfel de obiective într-unele sigure, plăcute. Momentatn, multe dintre ele sunt adevărate pericole.

Am solicitat și punctul de vedere al Serviciului de Gospodărire Urbană privind măsurile pe care le are această instituție în vedere pentru reabilitarea și modernizarea locurilor de joacă din municipiu. Îl vom publica imediat ce ne va fi remis.

Foto

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here