Atenție, pică tencuiala! Fosta școală de șoferi din Ploiești, unde își desfășoară activitatea mai multe instituții publice, va intra în reparații – FOTO

0
scoala soferi soseaua vestului 46ede

scoala soferi soseaua vestului 46ede

Imobilul de pe Șoseaua Vestului, din Ploiești, cunoscut pe vremuri drept școala de șoferi, s-a degradat de la o zi la alta, existând riscul să se desprindă bucăți de tencuială. Clădirea este înconjurată de benzi de atenționare. Vestea bună este că, în baza unui contract de asociere, între Primăria Ploiești, IJP Prahova și Tribunalul Prahova, imobilul va intra în reparații.

În imobilul de pe Șoseaua Vestului, nr. 19, funcționează mai multe instituții publice. Printre ele se numără Serviciul de Reintegrare Socială și Supraveghere din cadrul Tribunalului Prahova, Biroul Examinări Auto și Secția 2 de Poliție.

Clădirea este în prezent înconjurată de benzi de atenționare pentru avertizarea trecătorilor pentru că există riscul ca bucăți de tencuială să se desprindă.

După ani de zile, în care au existat o serie de critici cu privire la halul în care a ajuns clădirea, veștile sunt promițătoare.

Citește și: Imagini rușinoase cu sediul a trei instituții importante din Ploiești

Consiliul Local Ploiești a aprobat o hotărâre prin care și-a dat acordul încheierii unui contract de asociere între Primăria Ploiești, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Tribunalul Prahova, în vederea efectuării de lucrări de reparații la imobil. (Vezi AICI hotărârea Consiliului Local Ploiești).

Primăria Ploiești, în calitate de lider de asociere, ar urma să suporte 40% din valoarea lucrărilor. Contribuția IJP Prahova ar urma să fie tot de 40%, iar cea a Tribunalului Prahova de 20%.

Momentan nu au fost precizate date cu privire la valoarea investiției și nici cu privire la durata acestora lucrărilor.

pericol-tencuiala_d73df.jpg

imobil-soseaua-vestului-ploiesti_16f56.jpg

cade-tencuiala-soseaua-vestului-ploiesti_52481.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău