poze-masina-abandonata_8214e.jpg

Peste 330 de mașini abandonate pe domeniul public au fost identificate, de la începutul anului, de către inspectorii SGU Ploiești, care au demarat acțiuni pentru ridicarea și transportul rablelor în parcul auto special amenajat pe strada Ghighiului.

Cele mai multe autoturisme abandonate au fost identificate chiar în zona centrală a Ploieștiului (100), restul fiind descoperite de inspectorii SGU în zona II (85) și zona III (55). 

Citește și: Cu ce schimbări vine programul Rabla 2019

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Pe lângă autoturismele identificate de inspectorii SGU, la sesizarea cetățenilor au mai fost identificate 94 de astfel de mașini abandonate pe domeniul public. Din acest total, 26 de autoturisme au fost ridicate în ultimele luni și transportate la parcul auto de pe Ghighiului, în timp ce 224 de autoturisme au fost ridicate de către proprietari. În acest moment există dispoziție de ridicare pentru alte 72 de autoturisme abandonate pe domeniul public, iar în cazul a 13 astfel de mașini a fost demarată procedura de ridicare”, a precizat Alin Dănilă, directorul general SGU Ploiești.

În cazul în care mașina este ridicată și transportată de inspectorii SGU la parcul auto de pe strada Ghighiului, proprietarul autoturismului ar putea să-și recupereze autovehiculul numai după achitarea unor taxe. 

Astfel, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Ploiești, proprietarul autoturismului trebuie să achite o taxă de inventariere, în valoare de 40,33 lei, o taxă de expertizare - 40,33 lei, taxa de transport, care poate fi cuprinsă între 120 - 150 de lei, în funcție de distanță, precum și o taxă de 4 lei/zi pentru depozitare. 

Foto: Facebook - SGU Ploiești

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg