Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

17269798_1398682743539541_306098455_o.jpg

Corneliu Rusoiu a reușit la Mizil să-i convingă pe mulți copii să lase tabletele și telefoanele mobile de-o parte și să facă sport de performanță.

 

Corneliu Rusoiu este antrenorul unei echipe de handbal cu care reușește performanțe sportive de invidat. Echipa ACS Olimpic Mizil se află în prezent pe locul al doilea,  în grupa juniorilor 3, seria D, după CSM Bucureşti!

”Ne finanțăm exclusiv din fonduri private, mai exact prin efortul părinților şi al iubitorilor de sport din Mizil. Ne-am calificat la turneul semifinal, național, al doilea an consecutiv, fiind între cele mai bune 32 de echipe din țară! Lotul echipei este format exclusiv din copii care învață în şcolile din oraş, având un singur copil care activează la o şcoală din apropierea oraşului!” susține antrenorul Corneliu Rusoiu. De micii sportivi se mai ocupă Costel Teleru şi Ionuț Tița. ” Avem valoare, copii frumoşi la Mizil şi se întâmplă lucruri frumoase! Mulțumim copiilor, părinților, dascălilor şi tuturor care au fost alături de noi!! SUNTEM MÂNDRI CĂ SUNTEM MIZILENI!” este mesajul lui Rusoiu.

 

 

Sport
  • Marți, 15 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Sporting – FCSB, de la 21:45

FCSB va întâlnește, marți seară, în play-off-ul Champions League pe Sporting Lisabona. Prima manșă se va disputa de la ora 21:45, potrivit digisport.ro. După ce și-a asigurat deja locul în grupele...