Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

cristina-batuta-prahova.jpg

Cristina, o copilă de numai opt din localitatea Pietroșani, comuna Puchenii Mari a ajuns într-un centru pentru copii abuzați după ce o colegă de clasă, impresionată de vânătăile ei a realizat o filmare și a publicat-o pe internet. Observatorul Prahovean a intrat în posesia imaginilor și a solicitat o anchetă a DGASPC Prahova.

 

Detalii aici: Fetiță bătută crunt de mamă, în Prahova. O colegă a filmat rănile, iar observatorulph.ro a alertat autoritățile

În urma anchetei sociale declanșată de autorități, fetița a fost internată într-un centru special pentru copii abuzați, mama acesteia fiind de acord cu măsura după ce a recunoscut că a lovit-o în mai multe rânduri pe fiica sa.

 

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova s-a sesizat din oficiu cu privire la situația minorei și în cauză au deschis un dosar de cercetare penală pentru violență în familie. 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...