cristina-batuta-prahova.jpg

Cristina, o copilă de numai opt din localitatea Pietroșani, comuna Puchenii Mari a ajuns într-un centru pentru copii abuzați după ce o colegă de clasă, impresionată de vânătăile ei a realizat o filmare și a publicat-o pe internet. Observatorul Prahovean a intrat în posesia imaginilor și a solicitat o anchetă a DGASPC Prahova.

Detalii aici: Fetiță bătută crunt de mamă, în Prahova. O colegă a filmat rănile, iar observatorulph.ro a alertat autoritățile

În urma anchetei sociale declanșată de autorități, fetița a fost internată într-un centru special pentru copii abuzați, mama acesteia fiind de acord cu măsura după ce a recunoscut că a lovit-o în mai multe rânduri pe fiica sa.

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova s-a sesizat din oficiu cu privire la situația minorei și în cauză au deschis un dosar de cercetare penală pentru violență în familie. 

 

Articole asemănătoare
Economic
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Observatorul Prahovean

Licitații CONSTRUCȚII DRUMURI ȘI PODURI

De la inceputul anului 2017, LICITATIA.RO  a monitorizat 1131 de licitatii din domeniul CONSTRUCTII DRUMURI SI PODURI si 51 de licitatie pentru INFRASTRUCTURA. Pe judetul Prahova au fost monitorizat 46...