Vinerea trecută, Cristian Furcelea, tatăl copilului mort la o sondă din Ariceștii Rahtivani a încercat să lase un buchet de flori la baza sondei unde a murit Marian Furcelea. Marea sa surpriză a fost să constate că, în momentul în care a ajuns la fața locului, sonda 536 era împânzită de angajați ai companiei Petrom care lucrau de zor la amenajarea unui gard în perimetrul în care s-a produs tragedia.

Cristian Furcelea susține că angajații Petrom au chemat imediat Poliția, reclamând faptul că bărbatul a încălcat o proprietate privată. ”M-am dus să pun o floare în locul unde a murit Mari. Au chemat Poliția, m-au luat la post și era cât pe ce să-mi dea amendă. Spuneau că am încălcat proprietatea privată. Nu era normal ca gardul acela să fie acolo și înainte de tragedie?!”, povestește bărbatul.

Citește și: OMV a început, fără autorizaţie, construcţia gardului la sonda unde a murit un copil VIDEO

Imediat după acest incident, reporterii Observatorulph.ro s-au deplasat la fața locului, unde, la vederea camerei de filmat, angajații OMV Petrom au sistat ridicarea gardului. Mai jos aveți o galerie foto făcută de tatăl lui Marian Furcelea în momentul în care a descoperit angajații lucrând la gardul de protecție.

Vă reamintim că au trecut aproape două săptămâni de la tragicul incident, timp în care OMV Petrom nu a transmis nici măcar condoleanțe familiei îndurerate.

 

 

 

 

 

 

Articole asemănătoare
Național
  • Vineri, 26 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Șase pui de delfin, găsiți morți la Năvodari

Este alertă pe litoral. Şase pui de delfin au fost găsiţi morţi pe plaja din Năvodari. Biologii încearcă să îşi dea seama ce s-ar fi putut întâmpla cu ei și iau în calcul câteva variante. Biologii marini spun că,...