Tatăl copilului mort la Ariceşti, gonit de la sondă cu Poliţia

0

Vinerea trecută, Cristian Furcelea, tatăl copilului mort la o sondă din Ariceștii Rahtivani a încercat să lase un buchet de flori la baza sondei unde a murit Marian Furcelea. Marea sa surpriză a fost să constate că, în momentul în care a ajuns la fața locului, sonda 536 era împânzită de angajați ai companiei Petrom care lucrau de zor la amenajarea unui gard în perimetrul în care s-a produs tragedia.

Cristian Furcelea susține că angajații Petrom au chemat imediat Poliția, reclamând faptul că bărbatul a încălcat o proprietate privată. ”M-am dus să pun o floare în locul unde a murit Mari. Au chemat Poliția, m-au luat la post și era cât pe ce să-mi dea amendă. Spuneau că am încălcat proprietatea privată. Nu era normal ca gardul acela să fie acolo și înainte de tragedie?!”, povestește bărbatul.

Citește și: OMV a început, fără autorizaţie, construcţia gardului la sonda unde a murit un copil VIDEO

Imediat după acest incident, reporterii Observatorulph.ro s-au deplasat la fața locului, unde, la vederea camerei de filmat, angajații OMV Petrom au sistat ridicarea gardului. Mai jos aveți o galerie foto făcută de tatăl lui Marian Furcelea în momentul în care a descoperit angajații lucrând la gardul de protecție.

Vă reamintim că au trecut aproape două săptămâni de la tragicul incident, timp în care OMV Petrom nu a transmis nici măcar condoleanțe familiei îndurerate.

 

 

 

 

 

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău