Cele mai mari reduceri din an, goluri emoționale, goluri în card

0
black friday, reduceri, Romania, vinerea neagra, 2021

Vă rog să vă faceți un control la buzunare. Încă mai sunt acolo? Cum cine? Banii, banii dumneavoastră! Cum, nu i-ați avut nici ieri? Păi și cum ați cumpărat… Aaaaa, cu credit? Și ce reduceri fenomenale ați prins astăzi, în vinerea neagră, ziua cu cele mai mari reduceri din an?

Nebunie mare cu vinerea neagră. La ora la care se publică acest text, posibil ca mulți dintre români să își fi blocat banii în zeci de produse, toate atractive și la prețuri aproape la fel de mari ca în tot restul anului.

Nu am înțeles de ce, dacă mai toți știm că reducerile nu sunt pe bune sau sunt aproape inexistente, de ce suntem la fel de orbi și ne lăsăm purtați de impuls, an de an. Nu avem nevoie de cipuri care să ne spună ce să facem.

Citește și: Interviu cu Denisa Moise, mămică și vloggeriță: “Nu avem nevoie de jocuri și jucării scumpe, ci de imaginație și implicare”

Avem reclamă pe care o consumăm și-n sculare și-n culcare. Suntem racordați la o rețea globală a consumerismului, iar ziua de black friday nu face altceva decât să ne lase fără bani în buzunare.

Cât de necesare ne sunt produsele pe care le cumpărăm?

Chiar așa, câte dintre produsele pe care le cumpărăm astăzi ne sunt cu adevărat de folos? Am adăugat în coșul de cumpărături doar produse aflate la reduceri foarte mari sau ne-am făcut, din timp, o listă cu produsele pe care chiar ni le dorim și ne ușurează viața?

Noul telefon pe care să zicem că ți l-ai cumpărat face, cel mai probabil, aceleași lucruri ca cel de care vrei să te desparți pentru că te-ai plictisit.

Ți s-au fluturat texte și imagini cu noile modele ale mărului mușcat și ai picat în plasă. Nici nu mai contează că vechiul telefon are abia un an de când l-ai întâlnit, tot așa, fericit, în rate.

Noroc să ai, țeapă să nu fie!

Și dacă ai noroc și nu-ți iei țeapă la oferte, roagă-te la sfântul curier să ți se aducă produsele în timp util. Anul trecut erau cumpărători care așteptau coletele din campania de black friday până undeva aproape de Crăciun.

Timpul e scurt, banii sunt puțini, unii lucrează de-acasă, copiii și ei, mulți, online. Treaba e clară! Terapia prin shopping e una dintre cele mai la îndemână soluții pentru a scăpa de stres, dar și de economiile pentru Revelion 2021.

Cumpărăturile nu vindecă depresia, ci o amână

Nu știu cât costă o porție sănătoasă de lacrimi și suspine. Totuși, am convingerea că depresia vine abia după ce cumpărăturile compulsive nu vor fi reușit să umple toate golurile. Mai ales cele adânc făcute în cardul de credit!

Vinerea neagră a anului 2021 – comori pentru oameni bogați

Lingou de aur de 24 de karate pentru cei care n-au reușit să investească la timp în Bitcoin. Cu ceva noroc, încă mai poți prinde un pachet sejur de 7 nopți, undeva prin România, la exclusivistul preț de doar 7000 de lei. Baaaaaani!

Un zbor cu balonul cu aer cald deasupra Covasnei și scapi mia de euro din buzunar. Prima melodie cu vocea ta pe calculator și kit de supraviețuire de la băiatul care zâmbește tot timpul sub 3000 euro. Șiiii, cireașa de pe tort, închirierea Castelului Cantacuzino din Bușteni pentru suma modică de doar 13.234 lei.

Unde nu-i cap, vai de buzunare

Azi se lasă cu țopăială într-un picior, cu bale la gură și poftă de spart bani pe tot ce pică-n prima pagină. Astăzi este despre cât de mult se poate cumpăra și cine prinde cele mai mari reduceri. Mâine e despre cum România a mai sărăcit, măcar un pic, pentru că Black Friday.

Citește și: Ioana Avram, fostă voluntară ISU Prahova: “Sunt sensibilă, dar sunt și puternică în același timp. Nu mă las doborâtă de orice lucru mărunt!”

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău