Să-i spună cineva cu blândețe lui Mircea Roșca: ”USL s-a desființat”

0

Mircea Roșca, liberal cu ștate vechi, chiar fost președinte al filialei Prahova, s-a învârtit cum doar el știe să o facă și a revenit în Parlamentul României, rejudecând politica românească de la zero. Până aici nimic ieșit din tiparele ultimilor 30 de ani de democrație originală. Ghinion, cum ar zice cel care i-a dat girul moral, Roșca dă semne că trăiește în realitatea gloriei USL-ului, cea mai recentă postare a sa pe pagina de Facebook arătându-ne că, în momentul de față, el se vede tot în alianță cu PSD.

Cumva, trimisul liberalul prahovean s-a încurcat în osanale, alternându-le pe pagina sa de Facebook, așa că bagă din top o slavă Liei Olguța Vasilescu:

”Când interesul public este la mijloc, pasiunea și subiectivismul politic trebuie să dispară. Este unul dintre aspectele esențiale pentru redresarea țării. Așa arată o Românie normală!

Oricum, trecând cu sinceritate peste toate, vreau să vă felicit pentru tot ceea ce ați făcut în Craiova, acest oraș special cu rezonanță emoțională în sufletul meu…!”

”Așa arată o Românie normală”, spune apostolul liberal.

Iată, dragii noștri, o dovadă a iubirii frățești cu care trebuie să primească toți liberalii mesajele de pace și prietenie ale Olguței. Nu cum făceau acum un an, doi, când domnul Roșca nu era parlamentar, cităm dintr-o știre: ”deputații PNL o acuză pe Lia Olguța Vasilescu de minciună. Ei atrag atenția că, potrivit legii, prezentarea de date inexacte Parlamentului poate constitui infracțiune. Liberalii pun în oglindă o afirmație făcută de ministrul muncii luni, la dezbaterea moțiunii simple pe domeniu, cu declarații anterioare ale Olguței Vasilescu”.

Nu de asta l-am votat? Ca să fie pace? Ca să fie bine?

Totuși, fiind miloși din fire, ne-am gândit că domnul deputat PNL Prahova este posibil să sufere de vreo afecțiune, ceva. Doar așa credem că a fost posibil să uite că vara trecută, la locale, era aliat cu USR Plus, nu cu PSD.

Dragă domnule deputat PNL Mircea Roșca, noi, oamenii buni, v-am făcut o mantră care sperăm să vă aducă în prezent. Repetați des: USR Plus, nu USL pe plus!, USR Plus, nu USL pe plus!, USR Plus, nu USL pe plus… și vă garantăm (re)întoarcerea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău