Dacă poți face bani din prostie, de ce nu? Selly poate! Amin, partikip, se știeee!

Mare scandal cu petrecerea vloggerului Selly, care a invitat niște maneliști la aniversarea celor 20 de ani. O bună parte din acești ani au fost dedicați făcutului de bani din prostia altora.

Am văzut la știri, repetată obsesiv, povestea amenzii de 15000 de lei, pe care vloggerul Selly a luat-o, pentru că și-a aniversat cei 20 de ani de viață, alături de ”prea mulți” invitați și de vreo doi maneliști ”la modă”. E grav? Eu zic că nu, ba chiar e normal. Așa e peste tot în lume.

De ce să îl acuzi pe Selly că e ”cocalar”? Te surprinde? Sau cumva ai crezut că e vreun academician, doar pentru că face cifre spectaculoase în online. Livrează ceva pentru societate? Păi, dacă face aceste cifre, livrează ceva, nu neapărat pentru societate, ci pentru propriile conturi.

Există oameni care stau cu gura căscată și se uită la trending, apoi intră la comentarii și se ”duelează în scris” cu alți pierzători de vreme, pe tema: ”E Selly mai tare decât alt puțoi care vorbește despre nimic?” Cine are timp de pierdut cu asta, nu realizează că nu mai are timp să facă proprii bani, asta în cazul în care chiar și-a propus, fiind principalul scop în viață. Cei mai mulți rămân săraci, dar cu păreri, singura lor consolare fiind că sunt la curent cu trendingul.

Se pune că prostia se plătește, iar în cazul de față se și verifică. Selly a știut foarte bine ce face, prin prisma marketingului. Asumându-și o pagubă de cinșpe mii, și-a făcut publicitate de câteva sute de mii. La fel și Țancă și alții. Dacă sunt compatibili? Cui îi pasă? Poate că sunt, dacă s-au asociat, iar asocierea este un business de succes pentru ei. Dacă la muzica lui Țancă îi vibrează coarda lui Selly, care-i problema? Și când spun ”coarda”, mă refer la cea sensibilă, nu la vreo pereche de suflet, compatibilă astral.

Aaa, că nu se pupă cu ceea ce vloggerul cerea public de la Ministerul Educației, respectiv o dezbatere publică serioasă și o reformă reală a sistemului, asta e altă poveste. Tot marketing a fost și acea solicitare publică, iar inepții s-au grăbit să aplaude poziționarea lui Selly în raport cu gravele probleme din EDUCAȚIE. ”Ia uiteee… ce băiat, cum se mai implică el. Și noi care credeam că e un papagal, un superficial…” Ați mușcat-o, nu? Foarte bine! Între timp, el a mai făcut niște bani.

Abia dacă apărea Andrei Pleșu la petrecere… aia da, era o știre, dar așa, ceea ce ați văzut ține de normalitate, de cea a vloggerului.

Hai să nu ne mai … pe noi, ca fetele mari, intrate accidental într-un sex-shop… Nu vom fi niciodată o țară de academicieni, de ”docți în cap”, cum nicio țară din lume nu e. Cum unii dintre americani cască urechile la versurile de o prostie înduioșătoare ale lui 50 Cent, la fel și în alte țări există ”vedete cu sclipici”, dispuse să vândă ceea ce prostia din noi cere cu ardoare… iluzia că într-o zi și săracii ar putea să aibă sclipiciul și conturile respectivelor vedete. În 99,9% dintre cazuri nu se va întâmpla, iar urmăritorii de trending vor rămâne la fel de săraci, dar cu satisfacția că Bruce Lee în bate pe Van Damme, eventual invers. Nici măcar nu își mai pun problema că unul dintre ei este ușor decedat.

De ce am scris aceste rânduri? Pentru că timpul mi-a permis să mă amuz, la gândul că secțiunile de comentarii despre trending nu produc bani pentru cei care le utilizează, ca să nu țină în ei ceea ce au de exprimat public, ridicând astfel nivelul societății în care viețuiesc. Se știeee!!!…

PS: O țară care își pune speranțele politice în doamna Șoșoacă & asociații, poate liniștită să ia și lumină culturală/spirituală de la înțeleptul Selly. Amin! Pratikip!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

3 COMENTARII

 1. Daca esti de parere ca anumite gusturi muzicale iti interzic sa ai o opinie despre societate/educatie, sau daca esti de parere ca automat esti prost daca asculti manele, scoate-ti te rog capu’ din cur, iesi din bula ta mica si irelevanta si renunta la snobismu’ asta ca te faci de ras fara sa iti dai seama.

 2. 1. Nu vad clar unde in articol se specifica: asculti manele = esti prost.
  2. Inteleg ca daca nu iti plac manelele esti snob…f tare…rahatul care crede ca miroase a levantica. Evident ca si rahatul are drept sa miroasa si mai sunt si MULTE mamifere care amusineaza incantate. Intr-o lume a porcilor rahatul va fi Givenchy. Pana una alta binele, frumosul si adevarul sunt universale – pentru cei care nu au constiinta&cugetul degenerate si smintite. In lumea aia a manelelor in care valorile sunt banii, petrecerile, sexul sunt mai aproape de cimpanzei decat de oamenii rationali. De ce aproape toti care dau muzica tare si deranjeaza sunt manelisti…pentru ca nu au notiunea de respect si grija fata de altii. Unul dintre cei care asculta manele nu ar fi inventat curentul electric care acum ii ajuta sa lalaie in toate zarile. Da, in lumea porcilor toti ceilalti se fac de ras.
  3. „Nu ai dreptul la opinia ta, ai dreptul la opinia ta informata. Nu ai dreptul sa fii ignorant.” Se aplica si in muzica. Si nu e bine ca un manipulator sa fie ascultat de prea multi atunci cand isi da cu parerea. O opinie are voie oricine sa aiba – dar nu e de trait in lumea care asculta majoritar opinia prostului sau smecherului satului. Pentru ca toti vor fi atunci prosti sau smecheri – si nu mai face nimeni nimic bun.

 3. A fost de ajuns să citesc titlul ca să știu că tu l-ai scris.
  Îmi place cum, din nou, ai relatat în stilul tău unic un adevăr pe care, din păcate nu cred că mulți l-au înțeles.
  Cu toate astea, mă bucur că nu te oprești din scris și continui, printre alte motive, să relatezi aceste „mici” adevăruri și pentru cei câțiva care încă mai pricep.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău