Cum a ajuns Cumpănașu idolul elevilor pe Tik-Tok? Instigând la ură împotriva profesorilor și la abandon școlar, dar și mândrindu-se cu ”ciocănașul” lui – VIDEO

Înainte de vacanța de iarnă, un profesor mi-a relatat că tot mai mulți elevi refuzau să participe vide la orele online, menținându-și intenționat camerele închise.

Când i-a întrebat de ce fac asta, toate răspunsurile au fost aproape identice: ”Cumpănașu ne-a zis pe Tik-Tok că este ilegal să ne obligați să pornim camerele video și că dacă ne pedepsiți trebuie să vă dăm în judecată!”

Așa am realizat cât de nociv pentru elevi a devenit acest personaj ”celebru” pentru aparițiile sale oribile din dosarul crimelor adolescentelor din Caracal și fost candidat la alegerile prezidențiale.

Pentru că i s-a permis, Cumpănașu a reușit să-și atragă pe Tik-Tok jumătate de milion de urmăritori, majoritatea elevi, cărora le ține predici împotriva profesorilor, instigând la ură și spunându-le celor mici că ”școala e nașpa!”

Aici nu mai vorbim de dreptul la liberă exprimare, ci, așa cum sublinia și gazetarul CTP, de o infracțiune: incitarea la abandon școlar!

Abia astăzi poliția și parchetul s-au sesizat și au început o anchetă privind activitatea lui Cumpănașu pe TikTok, însă mă tem că este prea târziu.

Mulți dintre elevii abonați la contul ”profu.online” au fost deja atinși de ”microbul” anti-școală…

P.S. Dragi părinți, poate n-ar fi rău dacă le-ați cere copiilor să vă arate filmările virale ale lui Cumpănașu pentru a realiza pericolul la care se expun cei mici urmărind un personaj atât de toxic. Pentru cei care nu au acest ”curaj” las aici două ”mostre” video:

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău