VIDEO: Cum a fost oprit un șofer ”șmecher” din depășirea pe ”interior” a coloanei de la Comarnic

2

Un șofer a postat pe Youtube momentul în care un alt conducător auto grăbit a încercat să-l depășească pe ”interior”. VIDEO la finalul textului.

Scena a fost surprinsă de camera de bord week-endul trecut, pe DN 1, unde coloana de mașini s-a întins de la Nistorești până la Comarnic.

Șoferul ”șmecher”, aflat la volanul unui VW, a depășit mai multe autoturisme prin partea dreaptă a benzii de circulație, ieșind parțial în afara carosabilului.

Cel care a postat imaginile i-a blocat însă manevra, circulând mai aproape de marginea drumului.

sursa: ziare.com

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. Articolul 41
    (1) Vehiculele si animalele, atunci cand circula pe drumurile publice pe care le este permis accesul, trebuie conduse pe partea din dreapta a drumului public, in sensul de circulatie, cat mai aproape de marginea partii carosabile, cu respectarea semnificatiei semnalizarii rutiere si a regulilor de circulatie.
    Cati din cei din coloana respecta aceast articol?
    Poate un motociclist dubla? Nu poate , trebuie sa i tre pe contrasesn pentru ca nimeni nu respe ta acest articol.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău