Cum arată un cartier din Sinaia după viitură – Imagini surprinse din dronă

1

Furtuna puternică care a avut loc în masivul Bucegi și alunecările importante de pe versanți au provocat în această dimineață ieșirea din albie a Pârâului Izvorului Dorului, la Sinaia. VIDEO la finalul textului.

Marți dimineață, în urma precipitațiilor abundente, pârâul Izvorul Dorului a ieșit din albie la Sinaia.

Citește și Bilanțul ploilor torențiale de la Bușteni. 30 de locuințe inundate și DN1 blocat de aluviuni

Potrivit bilanțului autorităților locale, în urma viiturii puternice au fost afectate șase gospodării și un autoturism parcat în zonă a fost luat de ape.

Citește și: Rupere de nori la Bușteni. Trafic blocat pe DN1 din cauza unei viituri puternice – VIDEO, FOTO

De asemenea, au fost scoși din rădăcini mai mulți copaci și malul pârâului a fost dislocat, aluviunile depuse obturând cursul normal al apei.

În cursul zilei se intervine cu un excavator cu șenile pentru consolidarea malului stâng și curățarea aluviunilor din gospodării.

”În cazul în care situația se înrăutățește suntem pregătiți, inclusiv, pentru evacuarea familiilor din zonă, într-un imobil deținut de primăriei” a transmis Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

VIDEO Imagini surprinse din dronă cu pârâul Izvorul Dorului după viitură

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Poate observati si conductele prin care cetatenii urbei deverseaza dejectiile in Valea Izvorului, apoi, Prahova, apoi Ialomita s.a.m.d. +constructii in albia majora

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău