Iohannis, viral pe tik-tok: ”Pandemia nu s-a terminat. Acuma suntem într-o pauză de vară” – VIDEO

2

O declarație recentă pe care președintele Klaus Iohannis a făcut-o la Summitul Inițiativei celor Trei Mări de la Sofia privind pandemia de coronavirus a devenit virală pe tik-tok. VIDEO la finalul articolului.

Referindu-se la scăderea cazurilor noi de coronavirus din ultima perioadă de la noi, președintele a avut o exprimare nefericită, care a dat apă la moară celor care nu cred în pandemie și, implicit, antivaccininștilor.

Acesta a declarat ”Aș vrea să le transmit românilor că pandemia nu s-a terminat. Acuma suntem într-o pauză de vară”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. Dupa Klaus, pandemia e numai de Luni dupa amiaza, pana Vineri la pranz, cand pleaca cu toata suita la Sibiu. Acolo nu e, ca se supara Carmen.

  2. Se pare că au o înțelegere cu pandemia. Iohannis a ordonat pandemiei sa ia și ea o vacanță. Probabil toamna va trebui sa se prezinte la lucru bine făcut .Oare de ce îmi pare RAU că l- am votat pe individul ăsta.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău