Imagini cu alunecarea de la Vărbilău. Trei locuințe în pericol în satul Livadea – VIDEO, FOTO

0

Alunecarea de teren s-a activat în satul Livadea, comuna Vărbilău și poate afecta trei locuințe. Terenul a luat-o la vale pe o suprafață de aproximativ 5 hectare. Comisia care are competențe în evaluarea pagubelor produse în urma alunecărilor de teren se va deplasa, marți, 4 mai, la fața locului pentru evaluarea pagubelor. Imagini la finalul textului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, marți, că alunecarea de teren poate pune în pericol trei locuințe din satul Livadea, comuna Vărbilău.

„Din primele informații, se pare ca se manifesta pe o falie de aproximativ 5 ha. Cele mai apropiate locuințe se află la aproximativ 100 m. În cele 3 locuințe stau 4 adulți care preventiv au plecat la rude. Pompierii se deplasează la locul alunecării cu un echipaj pentru recunoaște si monitorizare”, a anunțat ISU Prahova.

Citește și: Alunecare de teren în satul Livadea, comuna Vărbilău. Alunecarea a 5 hectare de teren amenință trei case

„Astăzi se deplasează comisia care are competente în evaluarea pagubelor produse în urma alunecărilor de teren care va stabili care este dimensiunea alunecării și alte detalii de interes”, a mai anunțat ISU Prahova.

SURSĂ – VIDEO, FOTO – ISU PRAHOVA

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău