Imagini de la accidentul mortal produs de Paște, pe DN 1A, la Teișani. Un tânăr a murit și alți trei au ajuns la spital în stare gravă

1

Trei tineri au ajuns la spital, dintre care unul în comă, iar un altul de 19 ani a murit, în urma unui accident rutier cumplit, produs în prima zi de Paște pe DN 1A, la Teișani. Imagini la finalul textului.

Un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul unui BMW, a pierdut controlul mașinii și a ajuns în decor, izbindu-se frontal de un copact de pe marginea drumului național.

Impactul a fost atât de puternic încât unul dintre pasageri, un tânăr de 19 ani, a murit pe loc.

Șoferul și alți doi ocupanți au suferit răni grave și au fost transportați la spitalul județean de urgență din Ploiești.

Un cititor ne-a trimis imagini surprinse la scurt timp după impactul autoturismului cu copacul de pe marginea DN 1A cu următorul mesaj:

”Mi s-a părut că salvatorii s-au mișcat prea lent. Le-am spus personal că tânărul de 19 ani, pe care l-au declarat inițial mort, încă respira. Abia atunci l-au scos din mașină și au început manevrele de resuscitare, însă era prea târziu”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Bine zis ca ți sa părut ca în loc sa dai o mână de ajutor ai binevoit sa filmezi și sa comentezi. Eu am participat la scoaterea lor din mașină sunt și pe filmarea ta. Bravo echipajele care au fost la timp la locul accidentului ca și-au făcut bine datoria.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău