Topul celor mai bune shaormerii din Ploiești – VIDEO

Colaboratorul observatorulph.ro, John Cristea, a realizat topul celor mai bune shaormerii din Ploiești. În demersul său a fost ”asistat” de Patricia Ene (make up artist). Reportajul în format VIDEO îl puteți urmări la finalul textului.

Shaorma este, cu siguranță, mâncarea favorită a multor ploieșteni, dovadă fiind cozile constante de la unitățile fast-food din oraș.

John Cristea a încercat produsele celor mai cunoscute shaormerii din Ploiești și a realizat un top în funcție de gust, servire, preț și cantitate.

Urmăriți mai jos un material realizat de John Cristea și intitulat ”Top 7 shaormerii din Ploiești – Vezi cine e pe primul loc”:

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

5 COMENTARII

  1. Oare cand o sa faceti topul activitatilor culturale in Ploiesti, al concertelor si spectacolelor de teatru, al expozitiilor? Asta-i reclama pentru ” dezrobiti „. Orasul nostru a ajuns o imensa mahala. Unde te intorci, vezi shaormerii, case de pariuri, magazine de haine vechi, case de amanet. Aproape ca nu mai exista vitrine cu lucruri elegante, doar tarabe cu trente si papuci. Anticarii au fost izgoniti din centru si ostracizati undeva langa Hale, in niste cotete. Si nu dati vina pe pandemie ca nu tine! Dece in alte orase exista si preocupari culturale?

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău