VIDEO: Momentul în care un șofer depășește pe trecerea la nivel cu calea ferată din Poiana Vărbilău, fără să se asigure dacă vine trenul

Campania observatorulph.ro de mediatizare a șoferilor care încalcă flagrant normele Codului Rutier continuă. Astăzi publicăm imaginile surprinse de camera de bord a unui cititor la trecerea la nivel cu calea ferată de pe DJ 102, din localitatea prahoveană Poiana Vărbilău. Observatorulph.ro a solicitat Poliției Rutiere Prahova o reacție și măsuri.

UPDATE Reacția IJP Prahova: ”În urma înregistrării video apărute în spațiul public, polițiștii s-au autosesizat, la acest moment fiind efectuate verificări pentru identificarea conducătorului auto și luarea măsurilor legale ce se impun.

Atragem atenția că nerespectarea regulilor de circulație rutieră poate avea consecințe grave atât pentru persoana care încalcă aceste norme, cât și pentru ceilalți participanți la trafic”.

Sesizarea cititorului:
”In seara zilei de 10.01.2021 ora 17.57 circulam cu auto pe DJ 102 in directia Poiana Varbilau – Ploiesti (in localitatea Poiana Varbilau – in apropiere de iesirea din aceasta localitate spre Ploiesti).
In timp ce traversam calea ferata, un autoturism marca BMW efectueaza o manevra de depasire in viteza exact pe calea ferata cu bariera desfiintata si neprevazuta cu semnale luminoase, evident fara sa se asigure si fara sa opreasca la semnul STOP (in conditiile in care trenul circula zilnic pe aceasta cale ferata).
Ca totul sa aiba farmec, in momentul in care a efectuat manevra descrisa anterior, conducatorul autoturismului care depaseste m-a si claxonat lung (sau o fi claxon pentru tren?? sa se dea la o parte din calea lui ??). Chiar va scapa fara nicio mustrare ??
P.S. – evenimentul s-a produs la ora 17.57 in conditiile in care la ora 17.58 trenul avea programata oprirea in statia Poiana Slanic (Halta) situata la 2-300 de metri de zona mai sus mentionata. Este posibil ca mica intarziere a trenului sa fi prevenit de fapt  o tragedie…”
VIDEO

FOTO
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău