VIDEO: Un șofer s-a trezit cu un tir în față, pe contrasens, pe DN 72, în zona Bauelemente

1

Una dintre cele mai periculoase zone de pe DN 72, din Prahova, o reprezintă accesul din zona Bauelemente, la câțiva km de ieșirea din Ploiești spre Târgoviște. Aici se produc frecvent accidente rutiere, chiar dacă autoritățile au montat separatoare de sens pentru a-i împiedica pe șoferi să taie linia continuă.

Pentru a nu face un ocol de câțiva km, unde pot întoarce autovehiculele în mod legal, numeroși șoferi ”riscă” atât viața lor, cât și a celorlalți participanți la trafic efectuând manevre interzise.

VIDEO: Tragedie evitată în ultima clipă la Ploiești! Un șofer a intrat pe contrasens pe podul de la Gara de Sud

Este și exemplul unui șofer de tir, care a forțat accesul în zona industrială Bauelemente pe contrasens.

Camera de bord a unui cititor a surprins momentul în care acesta s-a trezit cu tirul în față în timp ce încerca să iară, legal, în DN 72.

VIDEO: Momentul în care un șofer depășește coloana oprită la semafor în centrul Ploieștiului și trece pe roșu printre pietoni

”Imaginile au fost surprisne pe DN72, intersectia BauElemente, intrare Alinso Industrial Parc, ieri, 12 ianuarie, ora: 16:30. Șoferul de tir se gandeste ca e mai bine sa scurteze ruta, punand viata in pericol oricarei persoane care circula regulametar. Se vede cum vorbeste si la statia emisie-receptie cu un alt camion care era in spatele meu (nu s-a putut filma si camionul din spate) si caruia probabil ii spune sa il lase sa intre, sa nu il blocheze.
Si ne mai miram de ce sunt accidente zilnic in intersectia BauElemente…” a fost mesajul cititorului observatorulph.ro, care ne-a furnizat și ”proba video”.

Ca de fiecare dată în astfel de situații, observatorulph.ro a solicitat măsuri și reacția IJP Prahova.

VIDEO

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Traim niste vremuri in care aceste situatii nu ar trebui sa se intample, volumul de trafic este crescut peste tot, nu doar in zona parcurilor industriale. Dar, aceste parcuri industriale ar trebui sa aiba la fel de multa prioritate in rezolvarea problemelor de trafic precum si cele din interiorul oraselor, prin prisma beneficiilor pe care le aduce unei zone – taxe si impozite platite, numar mare de angajati, etc. Nu inteleg de ce Politia nu amendeaza zilnic autoritatile competente in rezolvarea acestor probleme, sunt zilnic mii de soferi care isi pun viata in pericol. Intrarea si iesirea dintr-un asemenea parc nu trebuie lasata la voia intamplarii, si nici sa nu fie subiect de dispute politice si/sau financiare, cum este cazul aici. Au murit oameni aici, accidente au loc foarte frecvent, dar nimeni nu face nimic. Trebuie sa moara „unul de-al lor” ca sa se intre in normalitate si legalitate?

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău