VIDEO: Momentul în care un șofer depășește coloana oprită la semafor în centrul Ploieștiului și trece pe roșu printre pietoni

0

Camera de bord a unui cititor observatorulph.ro a surprins momentul în care un șofer grăbit încalcă mai multe reguli de circulație pe o stradă intens circulată din centrul Ploieștiului. Observatorulph.ro a transmis imaginile reprezentanților IJP Prahova în speranța că șoferul va fi identificat și măcar avertizat, dacă nu poate fi și amendat.

Luni seară, în jurul orei 17:20, în zona Pieței Victoria, un șofer a depășit pe contrasens coloana de mașini care aștepta la semafor și a făcut slalom printre pietonii care traversau pe culoarea verde.

Incidentul a fost surprins de camera de bord montată pe autoturismul unui cititor al observatorulph.ro, care ne-a trimis imaginile împreună cu următorul mesaj:

”În timp ce stăteam la semafor în centrul Ploieștiul am filmat când un șofer depășește coloana pe contrasens, tăind linia dublă, trece pe roșu și doar printr-un noroc nu a lovit vreun pieton. Poate se sesizează și poliția…Am văzut că au efect articolele publicate în observatorulph.ro cu astfel de șoferi”. 

Cel mai probabil, cititorul nostru a făcut referire la articolul VIDEO: Tragedie evitată în ultima clipă la Ploiești! Un șofer a intrat pe contrasens pe podul de la Gara de Sud,  când, la sesizarea redacției noastre, IJP Prahova a reacționat AICI

Și de această dată observatorulph.ro a transmis imaginile reprezentanților IJP Prahova în speranța că șoferul va fi identificat și măcar avertizat, dacă nu poate fi și amendat.

VIDEO

 

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău