VIDEO: Momentul în care un șofer depășește coloana oprită la semafor în centrul Ploieștiului și trece pe roșu printre pietoni

Camera de bord a unui cititor observatorulph.ro a surprins momentul în care un șofer grăbit încalcă mai multe reguli de circulație pe o stradă intens circulată din centrul Ploieștiului. Observatorulph.ro a transmis imaginile reprezentanților IJP Prahova în speranța că șoferul va fi identificat și măcar avertizat, dacă nu poate fi și amendat.

Luni seară, în jurul orei 17:20, în zona Pieței Victoria, un șofer a depășit pe contrasens coloana de mașini care aștepta la semafor și a făcut slalom printre pietonii care traversau pe culoarea verde.

Incidentul a fost surprins de camera de bord montată pe autoturismul unui cititor al observatorulph.ro, care ne-a trimis imaginile împreună cu următorul mesaj:

”În timp ce stăteam la semafor în centrul Ploieștiul am filmat când un șofer depășește coloana pe contrasens, tăind linia dublă, trece pe roșu și doar printr-un noroc nu a lovit vreun pieton. Poate se sesizează și poliția…Am văzut că au efect articolele publicate în observatorulph.ro cu astfel de șoferi”. 

Cel mai probabil, cititorul nostru a făcut referire la articolul VIDEO: Tragedie evitată în ultima clipă la Ploiești! Un șofer a intrat pe contrasens pe podul de la Gara de Sud,  când, la sesizarea redacției noastre, IJP Prahova a reacționat AICI

Și de această dată observatorulph.ro a transmis imaginile reprezentanților IJP Prahova în speranța că șoferul va fi identificat și măcar avertizat, dacă nu poate fi și amendat.

VIDEO

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău