O șoferiță care nu a oprit pe DN 1B a încercat să-l omoare pe polițistul care o urmărea. VIDEO

0

O șoferiță care nu a oprit la un filtru pe DN 1B, a fost urmărită de un polițist pe motocicletă până la intrarea în Municipiul Buzău. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus. Șoferița a fost arestată.

Mesajul postat de sindicatul polițiștilor Europol: A încercat să-l omoare pe polițistul care o urmărea!

Tupeu fără margini al unei femei de 32 ani care se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe străzile din Buzău.
După ce un polițist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus.
Se poate observa cum femeia pierde pentru scurt timp controlul volanului dar redresează autoturismul și se deplasează în viteză crezând ca a scăpat după ce vede motocicleta în flăcări.
Adrian nu se pierde cu firea, îndepărtează curioșii din jurul focului și își anunță colegii despre caracteristicile autoturismului.
La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia este identificată într-o benzinărie, unde probabil se ascundea. Aceasta a fost reținută și este acuzată în acest moment de săvârșirea infracțiunii de „tentativă de omor” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.
Îi transmitem sincere felicitări colegului nostru, agent principal de poliție Adrian Popa, pentru modul de intervenție și perseverența de care a dat dovadă și ne bucurăm nespus pentru faptul că nu a suferit vătămări grave.
VIDEO:

A încercat să-l omoare pe polițistul care o urmărea!Tupeu fără margini al unei femei de 32 ani care se afla la volanul…

Publicată de Sindicatul Europol pe Miercuri, 19 august 2020

 

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău