hqdefault_41b22_51ae8.jpg

Imaginile în care o profesoară de biologie de la școala Nichita Stănescu din Ceptura îi jignește pe elevi nu vor rămâne fără urmări. Inspectoratul Școlar Prahova, dar și IJP Prahova au deschis anchete.

Invitat în emisiunea Observatorulph.ro LIVE, Constantin Pisău, inspector școlar general, a declarat: ”După ce filmarea a devenit publică s-au constituit două comisii de anchetă. O comisie a inspectoratului, care s-a deplasat astăzi la fața locului și o alta, internă, a școlii. În funcție de rezultatele controlului vor fi luate măsurile care se impun. Se poate merge de la mustrare scrisă până la desfacerea contractului de muncă”.

Prezent în aceeași emisiune, Ionuț Duță, liderul sindicatului ”Școala Prahovei”, susține că un astfel de comportament nu poate fi justificat sau tolerat. ”Chiar dacă ești provocat, trebuie să-ți păstrezi calmul în fața elevilor ca să nu existe astfel de derapaje. Pe de altă parte, asistăm la un val de violență verbală, dar și fizică a elevilor la adresa profesorilor, cum a fost înjunghierea profesoarei de la Colegiul Spiru Haret din Ploiești de anul trecut”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VIDEO Înregistrarea emisiunii ”Observatorulph.ro LIVE”, invitați: Constantin Pisău, inspector școlar general și  Ionuț Duță, liderul sindicatului ”Școala Prahovei”

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg