plopeni-spectacol-dedicat-femeii.jpg

Casa de Cultură din Plopeni este astăzi gazda unui spectacol deosebit dedicat Zilei Femeii. Tot astăzi, la Casa de Cultură, are loc vernisajul expoziției de pictură.

Seria evenimentelor va debuta la ora 12.30, la Casa de Cultură Plopeni, unde va avea loc vernisajul expoziției de desen și de pictură, cu participarea membrilor Cercului de Desen și Pictură din Plopeni, coordonat de profesor Lucia Ghiorghe.

Câteva ore mai târziu, Consiliul Local Plopeni și primarul orașului Plopeni, ec. Dragoș Niță, au lansat o invitație specială pentru doamnele și domnișoarele din orașul Plopeni. Astfel, luni, 06 martie 2017, orele 17.00, în foaierul Casei de Cultură are loc spectacolul “Femeia, floare pentru suflet”.

Spectacolul este organizat de membrii claselor de canto și muzică populară, cu participarea și elevilor de clasa a II-a de la Școala Gimnazială Carol I din Plopeni. 

„Trebuie spus că la aceste evenimente nu vor lipsi surprizele. Este vorba de mici cadouri oferite doamnelor și domnișoarelor. Nu vor lipsi florile și mărțișoarele”, ne-a declarat Nelu Ghiorghe, directorul Casei de Cultură Plopeni.

 

ziua-femeii.jpg

verinisaj-expozitie-plopeni.jpg