primaria lipanesti

Primăria Lipănești a transmis un anunț locuitorilor privind schimbarea operatorului de salubritate începând din prima zi a anului 2017.

 

 

ANUNT    IMPORTANT  DIN PARTEA  AUTORITATII LOCALE

 

                    Incepand cu data de 1.01.2017 operatorul de salubritate  in comuna Lipanesti  este  SC ROSAL GRUP SA

 

            Activitatea de colectare deseuri menajere se va desfasura  numai in baza unui contract incheiat de dumneavoastra  cu noul operator. Precizam ca intervalul de incheiere a noilor contracte este  1 decembrie -31 decembrie 2016, perioada in care echipele Sc Rosal Grup se vor deplasa pe intreg teritoriul Comunei Lipanesti in vederea perfectarii acestor contracte.  

            Mentionam faptul ca aceasta schimbare se datoreaza punerii in aplicare la nivelul intregului judet a managementul deseurilor,  motiv pentru care noul  operator  a fost desemnat de catre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Managementul Deseurilor  in parteneriat cu Consiliul Judetean Prahova si toate localitatile componente ale judetului.

            Situatia nou creata genereaza:

-Tarif  avantajos  in primul an de operare  de 3,2 lei fara TVA/persoana /luna, comparativ cu tariful aplicat de catre Autoritatea Locala pana in prezent;

-pubele noi, achizitionate din fonduri europene, puse la dispozitia fiecarei gospodarii cu titlu gratuit;

-amplasarea pe domeniul public de containere pentru colectarea selectiva  a deseurilor.

Precizam faptul ca toti locuitorii comunei, ce nu inregistreaza debite provenite din tariful de salubritate  vor pastra si pubela veche detinuta in custodie de la Primaria Lipanesti in baza vechilor contracte de salubritate.

 

Cu consideratie,

                                                            PRIMAR

                                                ROBERT VIOREL NICA